Vi har tävlat !

SONY DSC

Den här lilla sockergrynet och jag har varit iväg och tävlat rallylydnad ( Vintercupen ) ihop med Helena och Aero.

Snacka om att det är skillnad att tävla rally och utställning.

Man får en tid när banvandringen börjar.  Går den ihop med övriga tävlande  och domare. Sen är det bara och fixa med det som ska göras innan start. Startar och sen är det klart !! vips så är man hemma igen !!

Inga lååånga väntetider här inte. Alla klasser avslutas var för sig. Plus inte att för glömma helt underbara medtävlande. Gamla som nya bekantskaper.

Ni fattar att jag är ganska såld på rallyn va ? känns som det är enbart positivt med just rallyn. Många tävlingar ( som tom jag kan vara med på när jag är ledig ! ) relativt nära att åka mm.

Hur gick tävlandet då ?  mitt mål med dagen var att INTE bli diskade. Jag ville definitvit inte ha med mej en diskborste hem !!! usch och tvi !!

Vi hade ingen diskborste med oss hem. Jag visste redan innan vad vi hade för problem, vilket vi även fick nerdrag för. Sittandet är ett STORT problem och det visade sig också.

Sockan är världens mammegris. Måste helt enkelt sitta så hon ser mej i ansiktet. Visst vi har för det mesta sneda sitt när vi tränar ( och det jobbar vi med ) men på tävlingen bestämde sig Sockan för att sittandet skulle vara mittemot matte ! tokfia !

Sen är det där och hålla koll på fötterna !! vid stegförflyttningen 1+2+3 så måste jag ha tagit ett halvsteg ? så det fick vi neddrag för.

Så jag kan inte annat säga än att jag är riktigt nöjd.

Kritiken i sin helhet för oss som ekipage. Gör att jag rodnar av stolthet. Men Sockan är grym på och hålla kontakten med mej. Vilket framgick i kritiken.

Får vi bara ordning på sittandet då blir hon riktigt giftig Sockan !!

Nu har ju tyvärr inte Sockan en matte som är speciellt flitig med att träna. Men det får väl bli ett nyårslöfte att ge ? för snart är det dags för hela två tävlingar igen !!!

Helena och Aero var jätteduktiga ingen diskborste med hem där heller !!!

För övrigt i Catjings huset så har både Flisan och Tyra blivit helt nertrimmade. Jag har kommit fram till att det inte var så smart !

Dom är så ruskigt lika, så ibland ser jag inte skillnaden på dom. Härom dagen var hundarna lösa ute. Tyra har en benägenhet att diskret ”lulla” iväg. Flisan däremot skulle nog aldrig ”lulla” iväg  från mej. Tyra far runt och Flisan är vid mina ben som vanligt. Jag ropar på Tyra att hon ska komma. Nix ! hon är upptagen med annat och jag fortsätter o ropa.

Av en händelse tittar jag till på ” Flisan ” vid mina ben. Vem står där med sina bruna söta ögon ? jo Tyra, och undrar säkert varför jag ropar på henne.

Det är ju Flisan som springer runt och letar efter sitt nya intresse ……. Möss !!!!!!

Nu får det baskemej bli och boka tid hos optikern !!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s