Bilder…..

_MG_8176

Här är min lilla gulleplutta Sockan.Bilden är tagen i Övralid i somras. Stackars Sockan som ”nästan ” alla utst.domare dissar !

Sockan och jag har  bestämt att vi INTE ska utsätta oss för sånt i år. Det finns så mycket annat skoj och göra som Sockan verkligen gillar, och då ska vi göra det.

SONY DSC

Jag ser lite ledsen ut…… Sockan vill in till sina små syskon och busa ! vilket matte sagt ifrån att hon inte får. Livet är bra orättvist för liten Socka !

Idag är första 8 års presenten inköpt.

Oskar och jag har börjat planera inför Tyras 8 års kalas.

DSC_0122

Vips …så hamnade en bild på Flisan här. Bilden är från när Flisan blev …ja hon blev verkligen det ( och hon var  INTE ensam hund…haha )

Hon blev BIS 1:a i Klubbarp. Jag hade sån tur att Marie Widblom också var där och hjälpte mej med alla priserna vi vann. Det var tider det !!

Mycket stekt ägg macka var det på den tiden ( alltid stekt ägg macka låg i ryggsäcken ) det gör det inte nu för tiden….. Hmm mån tro är det det som felas ???

I helgen är det bokat i ridhuset Oxelgården för Catjingsarna. Dååå  är det Rallylydnad som gäller och en stooor fika korg !! ( tills dess ska jag känna mej riktigt  ok i kroppen !! det är mitt mål )

Annonser

En reaktion på ”Bilder…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s